EMC² Grootkeukens heet vanaf 1 Juni VoC Grootkeukens.

Ga naar de nieuwe website

In Zoetermeer is Eten en Zo geopend

24-06-2013

Restaurant "Eten en Zo in Zoetermeer" is geopend.

In Zoetermeer is de voormalige discotheek “Locomotion” omgebouwd tot een Wereldrestaurant met de naam “Eten en Zo.”

EMC² Grootkeukens b.v. heeft vanuit zijn ervaring samen met de opdrachtgever het plan voor dit wereldrestaurant ontwikkeld.

Onder in de buffetten worden de borden opgeslagen zodat er op de buffetten voldoende ruimte is voor de apparatuur en aankleding.

 

Bij deze uitgifte voor groente, aardappels, frites en snacks kunnen de klanten hun vlees en visgerechten aanvullen met dat wat ze willen.

De koude uitgifte voor sushi en visgerechten bestaat uit verlichte scherfijs-bakken met een systeem dat een koele nevel over de gerechten verspreid.

Het scherfijs wordt verlicht met LED-verlichting welke onder het ijs aangebracht is. Het kan in alle gewenste kleuren ingesteld worden. De bediening van het licht en het instellen van de kleur kan middels een app op de telefoon.

 

De warme uitgifte bestaat uit vitrines met enkel en dubbel niveau. De dubbele vitrines zijn op 2 niveaus verwarmt. Door de deurtjes in de achterzijde blijft de vitrine, ondanks de open voorzijde, goed warm.

De warme vitrines met 2 niveaus zijn uitgerust met 2 keramische platen en dubbele halogeen verwarming die op ieder niveau warm gerechten garanderen.

 

Op het Italiaanse buffet staan chafing dishes voor de uitgifte van pasta.

Gekoelde vitrine voor de presentatie van koude Italiaanse voorgerechten.

Op het buffet staat een compacte tunnel pizza oven. Zonder veel werk kan hierin snel een kant en klare bodem belegd met verse producten afgebakken worden. 

 

 

De live cooking is voorzien van een woktafel en 2 teppanyaki’s van ons huismerk Holland Cuisine. 

De woktafels zijn voorzien van elektronische kniebediening. Hierdoor heeft de kok zijn handen vrij voor het wokken. Met een drukbeweging van zijn knie tegen het rvs paneel kan hij het vuur aan en uit zetten.

 

 

Met een robuuste Amerikaanse grill worden heerlijke grillgerechten bereid.

Deze grill is voorzien van 10 branders. Onder het rooster liggen keramische blokken ter grote van briketten die voor een gelijkmatige warmte zorgen.

 

Naast de grill is een verwarmde uitgifte. Tijdens drukke perioden kan de kok daar zijn grill-gerechten kwijt. De klanten kunnen zichzelf bedienen en hoeven daardoor niet in lange rijen te wachten.

In deze Braziliaanse Grill worden spiezen met vlees, vis en groenten bereid.

Later worden aan de live cooking nog twee tandoors van het merk Beech Ovens toegevoegd. Deze worden ook toegepast in de keukens van luxe hotels in onder andere Dubay en Shanghai. Het zijn ovens die gebruikt worden in de Indische keuken en die een eye catcher vormen in het buffet.

Het nagerechten buffet is zeer uitgebreid.

 

 

Er zijn 2 uitgiftepunten voor ijs. het ijs kan compleet gemaakt worden met warme kersen, slagroom en chocolade.

 

Het restaurant beschikt over een grote hoeveelheid zitplaatsen verdeeld over 2 zalen.

 

 

Binnen en buiten zijn ruime speelgelegenheden voor kinderen.

 

Bij het drankenbuffet kunnen de gasten zelf hun drankjes afhalen.

 

Meer nieuws