EMC² Grootkeukens heet vanaf 1 Juni VoC Grootkeukens.

Ga naar de nieuwe website

Zelfreinigende Vaatwasmachine en Voedselvermaler

05-01-2015

De revolutionaire Hobart Premax AUPA doorschuif vaatwasmachine.

Als dealer van Hobart, attenderen wij u graag op een revolutionaire vaatwasmachine, welke Hobart onlangs op de markt gebracht heeft. VOORSPOELEN IS NIET MEER NODIG! Dat maakt het u een stuk gemakkelijker en werkt kostenbesparend. Hobart is met deze “zelfreinigende vaatwasmachine” genomineerd voor de Horecava Innovation Award. Bekijk de informatie en link hieronder! Tevens zijn wij dealer van de voedselvermalers van IMC. Deze besparen u in afvalkosten en maken de verwerking van afval veel eenvoudiger. Wilt u meer informatie over de Hobart vaatwasapparatuur en de IMC voedselvermalers, neemt u dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is 026-3252063. Tijdens de Horecava 2015 welke van 12 tot en met 15 januari plaats vindt kunnen wij u ontvangen op de stand van Hobart. Laat u ons dan wel vooraf weten wanneer u ons graag spreekt, zodat wij voldoende tijd voor u vrij kunnen maken. Uiteraard staan wij u ook graag te woord over onze andere producten.

Nooit meer voorspoelen dankzij Hobart!

U wilt zich zo min mogelijk bezig houden met de vaat. Dat weet Hobart, als grootste producent van professionele vaatwasmachines ter wereld, maar al te goed. Het doen van de vaat moet daarom zo eenvoudig mogelijk worden gemaakt en bij voorkeur automatisch gaan. Met de nieuwe generatie doorschuif vaatwasmachines zorgt Hobart ervoor, dat u de vaat in nog minder tijd, met lagere kosten en met minder moeite kan verwerken. Zo gaat het voorspoelen vanaf nu automatisch!
Bekijk hier alvast de sneak preview!

The Green Machine lost het op!

Voedselvermalers zijn er in verschillende soorten. Vermalers die rechtstreeks op de afvoer aangesloten worden en vermalers met dehydratie. Voor elke keuken is er een oplossing.

In Europa worden etensresten en swill steeds vaker ontwaterd door dehydratie. Het systeem is zeer eenvoudig en overal te plaatsen, omdat het zeer weinig ruimte in neemt. IMC Waste Station ontwatert met gemak 750kg organisch afval per uur en maakt er een droge pulp van, die eenvoudig bij het andere afval in de container kan worden gedeponeerd. Ons systeem haalt in de meeste gevallen een reductie van wel 90%. Zeer kostbare installaties, die onder de grond moeten worden geplaatst, zijn niet meer nodig.

Gebruikt u een voedselvermaler, welke op de aanvoer aangesloten wordt, dan adviseren wij Green Solution.

Green Solution is een vloeibaar, microbiologisch onderhoudsproduct voor slib- en vetaf-scheiders. De bacteriën in de vloeistof produceren natuurlijke enzymen. Green Solution breekt zodoende op zuiver natuurlijke wijze etensresten, organische vervuiling, plantaardige en dierlijke vetten af. Tegelijk reinigt de vloeistof de afvoerleidingen.


Meer nieuws