EMC² Grootkeukens heet vanaf 1 Juni VoC Grootkeukens.

Ga naar de nieuwe website

EMC² Grootkeukens dealer van hoogwaardige Sushi Robot

31-10-2012

EMC² Grootkeukens b.v. is nu ook leverancier van Sushi Robots van het hoogwaardige Japanse merk Top en van de rijstwasmachines en mixers van het Japanse merk Kubota.

De sushi robots voor Maki en Nigiri sushi zijn uitermate geschikt voor de Sushi Restaurants, All You Can Eat Restaurants en supermarkten. Met onze robots kunt u snel en eenvoudig sushi produceren met een constante goede kwaliteit.

 

Maki Sushi Robot

De meest populaire sushi is Maki. De Sushi Robot legt de rijst op een vel nori. Vervolgens hoeft u alleen nog de voedselkern op de rijst te plaatsen. Daarna wordt met de Rolling Master het geheel stijf opgerold in een cilinder van ongeveer drie centimeter in doorsnee. Met de Rolling Master is Maki Sushi eenvoudig, snel en met een constante kwaliteit te produceren. De Rolling Master is eenvoudig uit elkaar te halen voor perfecte reiniging.

 

Roll Sushi Cutter

De Roll Sushi Cutter is veilig en eenvoudig te gebruiken. De Cutter snijdt eenvoudig 2 à 3 rollen maki in egale plakjes. U kunt kiezen of u de maki in 6, 8, 9 of 10 plakjes wilt laten snijden. Doordat de mesjes vervaardigd uit teflon, zal de rijst nooit blijven plakken. In ruststand zitten de messen veilig beschermd in een frame. 

 

Nigiri Sushi Robot

De Samurice en Samurice Junior zijn machines die de Nigiri Sushi eenvoudig voor u klaarmaakt. De rijstbollen worden in maar liefst 1,3 seconde vervaardigd. U legt de rijst in de vulbak, bepaalt de grootte en de machine regelt de rest voor u. De Samurice en Samurice Junior zijn eenvoudig uit elkaar te halen voor perfecte reiniging.

EMC² Grootkeukens b.v. levert naast deze robots ook andere modellen en apparatuur om uw sushi keuken compleet te maken. Ter introductie worden de sushi robots nu helemaal gratis door ons geplaatst en krijg u ook nog een instructie cadeau!

Bent u geïnteresseerd in deze Sushi Machines? Mail of bel ons.
Mail: info@emc2grootkeukens.nl
Tel: 026-3252063

Meer nieuws