EMC² Grootkeukens heet vanaf 1 Juni VoC Grootkeukens.

Ga naar de nieuwe website

All You Can Eat Wereldrestaurant is HOT!

09-12-2012

Het "all you can eat" concept is in. Niet alleen in wok restaurants of sushi restaurants. De komende jaren zullen veel wereld restaurants hun deuren open. Je kunt er Aziatisch, Italiaans, salades, vis en algemene grill gerechten eten. De grote van de restaurants varieert van ca. 200 tot ca. 700 zitplaatsen. Er zullen zelfs restaurants met meer zitplaatsen komen. Men zal zich vooral op gezinnen en groepen richten. Aan de kinderen wordt gedacht door een ruime speelgelegenheid en ander vermaak zoals het zelf bakken van koekjes. In deze economisch zwaardere tijd is dit een goede formule. Voor een vast betaalbaar bedrag, vaak inclusief non alcoholische drankjes, kan iedereen eten wat hij of zij wil.

Het Aziatische deel van de wereld restaurants in Nederland is ruim vertegenwoordigd. Veelal zijn deze bedrijven opgericht door Aziatische ondernemers. EMC² Grootkeukens is gespecialiseerd in ontwerp en levering van apparatuur voor dit soort restaurants. De grondslag hiervoor ligt in de ruime ervaring in de inrichting van wok en sushi restaurants en het contact met de Aziatische ondernemers. We kunnen zelfs een gespecialiseerd bouwteam samenstellen met ruime ervaring in de bouw van dit soort restaurants. Het kan de complete bouw, verbouwing en inrichting voor u realiseren. Ieder restaurant met zijn eigen identiteit.

Meer weten? Bel dan met ons. We helpen u graag met de realisatie van uw restaurant. Ons telefoonnummer is: 026 - 32 52 063

Meer nieuws